Pasty i pasztety

W opinii wielu konsumentów najsmaczniejsze na rynku roślinne pasty do pieczywa. Bogactwo przypraw i ziołowych aromatów sprawiają, że smakują zarówno jaroszom, jak i osobom o tradycyjnych gustach.

Zawierają dużo białka roślinnego, wyłącznie roślinne oleje oraz dodatek błonnika pokarmowego.

Pasztet sojowy classic

Pasztet sojowy classic składa się w 100% z surowców roślinnych. Za jego pyszny, wyrazisty smak odpowiada bogactwo przypraw i ziołowych aromatów. Nuta jałowca i gałki muszkatołowej sprawia, że pasztet ten jest doskonale oceniany przez nawet najbardziej wymagających konsumentów, którzy zazwyczaj wybierają pasztety mięsne. Produkt jest bogaty w białko roślinne. Zawiera dodatek błonnika pokarmowego i został przygotowany z soi niemodyfikowanej genetycznie.

Vege pasta w stylu francuskim

Wegańska pasta w stylu francuskim fantastycznie smakuje ze świeżym pieczywem. Za jej charakterystyczny smak i kremową konsystencję odpowiada musztardy, którą wykorzystano do stworzenia odpowiedniej kompozycji smakowej. Pasta jest bogata w białko roślinne i zawiera dodatek błonnika pokarmowego. Produkt został przygotowany z surowców niemodyfikowanych genetycznie.

Vege pasta w stylu węgierskim

Vege pasta w stylu węgierskim to lekko pikantna kompozycja smaków papryki, pomidorów i ogórków konserwowych. Pasta składa się w 100% z surowców roślinnych. Doskonale smakuje spożywana na pieczywie, w towarzystwie warzywnych dodatków, np. sałaty, pomidora czy ogórka i jako nadzienie. Pasta jest bogata w białko roślinne i zawiera dodatek błonnika pokarmowego. Produkt GMO Free.

Copyright ' 2016 Polsoja. Wszystkie prawa zastrzeżone.